wie is de voice over van massa is kassa

Een voice over wordt normaal gesproken niet echt opgemerkt, zeker niet als het om ingesproken commentaar bij een televisieprogramma is. Het gaat dan in veel gevallen om een neutrale stem die losse fragmenten aan elkaar praat. Bij de voice over van het programma Massa is Kassa is dat anders. De stem van Frank Lammers geeft met snedige verslaggeving extra kleur aan de beelden en dat valt wel op. Ben je op zoek naar een veelzijdige voice over voor jouw productie?

Voice over van Massa is Kassa
  • frank lammers als voice over

    Frank Lammers is een bekend acteur en daarnaast is hij heel druk als voice over. Zo is hij de stem van de TUI reclames, het gezicht (en de stem) van Jumbo supermarkten en spreekt hij als voice over op een hele eigenwijze manier televisieprogramma’s als Massa is Kassa en De Alleskunner in.  

    Feitelijk laat Frank Lammers met zijn werk als voice over met verve zien in hoeverre een goed gekozen stem in combinatie met intonatie en timing de hele kleur en sfeer van een televisieprogramma bepaalt.  

    Inmiddels heeft Frank Lammers een hele herkenbare stem en dat zorgt bij zowel kijkers als luisteraars voor veel herkenning. Denk daarbij ook maar eens aan de radio- en televisiecommercials van bijvoorbeeld Hema of Hornbach. Een goed gekozen voice over draagt voor een groot deel bij aan het succes van een productie of campagne.

hier kun je mijn stem van kennen

Ik ben zelf ook professioneel voice over en wordt regelmatig ingehuurd voor het inspreken van radio- en televisiecommercials, bedrijfsfilms en documentaires. Mijn diepe en zware stem wordt veel vergeleken met die van Frank Lammers, hoewel mijn geluid volgens velen wel een stuk warmer en toegankelijker klinkt.

over René ScharenBorg

Mijn wens is dat iedereen gehoord en gezien wordt. Met mijn stem help ik je hierbij door op een inspirerende manier, met de juiste intonatie, jouw verhaal te vertellen. Al mijn werk is erop gericht dat jouw boodschap bij de luisteraars blijft hangen.

Het is de toon die de muziek maakt, met echtheid en authenticiteit. Door de juiste emoties over te brengen zal ik de gids in jouw verhaal zijn.

Voice over van Massa is Kassa