Wauw dit is die dan! www.RenéScharenborg.nl

Dit is mijn geheel nieuw , gereorganiseerde, website. Ik ben supertrots om te zien hoe deze website het resultaat is van mijn eigen ontwikkeling. Ik proef in elke vezel van deze website, hoe deze website samenwerking uitademt. Ideeën ontstaan in mijn hoofd werden werkelijkheid gemaakt door passionele professionals die mijn wensen om konden zetten tot deze prachtige website.

Het past helemaal in mijn filosofie dat je alleen met elkaar tot de prachtigste verhalen komt, je alleen samen de mooiste resultaten kunt brengen. Alles op deze website straalt uit wie ik ben en wat ik wil bijdragen. Bijdragen dat iedereen gezien en gehoord kan en mag worden. Want wat is het mooi dat iedereen gezien en gehoord kan worden. Ik kan hierbij helpen door het verhaal te vertellen. Op een inspirerende manier met de juiste intonatie, zodat de boodschap blijft hangen bij de doelgroep. De toon maakt de muziek, kwetsbaarheid komt binnen. Door de echtheid maak ik contact met de doelgroep. Doordat ik de emoties op de juiste manier inzet, zorg ik ervoor dat ik de gids van het verhaal ben. Echtheid daar geloof ik in, hoe echter mensen zijn, hoe meer verbinding. Kwetsbaarheid is een kracht die verenigt. Met deze website laat ik mezelf zien en zeker horen en nog steeds hoor ik elke dag meer in de stem.

PS als je bij de demo’s op de 3 puntjes drukt en dan op het pijltje dan kan je demo’s downloaden… is dat niet tof, cool, te gek…

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.
×

Goedendag

Klik voor WhatsApp gesprek of mail naar info@renescharenborg.nl

× App me...