rene-Scharenborg-stemproducties-header-logo-20

 

Algemene voorwaarden scharenborg-stemproducties.nl

René Scharenborg handelt en werkt uit naam van Scharenborg Stemproducties.

 1. Door uw opdracht te laten uitvoeren door René Scharenborg is de opdrachtgever gehouden aan de algemene voorwaarden van Scharenborg Stemproducties.

 2. De partij/persoon die René Scharenborg een opdracht geeft is de wettelijke opdrachtgever. Ook al is hij/zij een tussenpersoon en handelt hij/zij voor een andere partij.

 3. Boekingen:Ik hanteer regels over boekingen. De doorgegeven beschikbaarheid blijft 24 uur geldig. Als ik na 24 uur niets van de opdrachtgever heb vernomen, ben ik vrij om een andere opdracht aan te nemen.

 4. Als de opdrachtgever en ik een datum en tijd zijn overeengekomen, houd ik mij aan die afspraak en doe ik er mijn uiterste best voor dat de sessie/opname perfect verloopt.

 5. Na opname en levering krijgt de opdrachtgever een factuur uit naam van Scharenborg Stemproducties. Deze moet binnen twee weken en voor de vervaldatum voldaan zijn.

 6. Indien de opdrachtgever zich niet houdt aan de betalingstermijn heeft Scharenborg Stemproducties het recht de incassokosten plus het wettelijke bepaalde kredietpercentage aan hem/haar door te berekenen en indien van toepassing, de ingesproken tekst van ieder denkbaar medium te laten verwijderen. Eveneens op kosten van de opdrachtgever.

 7. Tegen betaling van de overeengekomen tarieven heeft de opdrachtgever het recht om ingesproken teksten voor commercials één jaar te gebruiken. Bij langere uitzending is de opdrachtgever gehouden aan een meldingsplicht plus het betalen van een jaarlijkse repeat-fee van 75% van de originele prijs.

 8. In geval van een commercial moet de opdrachtgever vooraf aangeven voor welke radio- en/of tv-zender de tekst en/of opname gebruikt gaat worden en duidelijk aangeven of het om een lokale, regionale of landelijke zender gaat. Een lokale zender is een zender die in hooguit twee gemeenten officieel te ontvangen is. Een regionale spot is alles wat daarbuiten valt en binnen één provincie te ontvangen is. Scharenborg Stemproducties spreekt van landelijk als het gaat om twee of meer provincies.

 9. De opdrachtgever moet altijd aangeven waar een door Scharenborg Stemproducties. geschreven tekst/ opname voor gebruikt gaat worden en op welk medium.

 10. Opdrachtgevers dienen een factuuradres op te geven, maar dit mag géén postbusnummer zijn. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. De opdrachtgever dient de teksten compleet en foutloos aan te leveren.

 11. Alle teksten die worden aangeleverd moeten zijn voorzien van een duidelijke briefing wat betreft de tone of voice, uitleg bij uitspraak van niet reguliere woorden/uitspraken, lengte van de opname, technische specificaties. Indien de opdrachtgever onvoldoende informatie geeft, zullen retakes doorberekend worden.

 12. Aangeleverde teksten dienen foutloos te zijn. Retakes door foutieve teksten zullen worden doorberekend.

 13. Het is niet toegestaan om als demo/stemvoorbeeld bedoelde opnames te gebruiken voor producties en uitzending.

 14. Het is niet toegestaan eerder door René Scharenborg ingesproken teksten te gebruiken voor andere producties, er nieuwe commercials/promo’s van te maken, of voor andere doeleinden te gebruiken dan waar ze oorspronkelijk voor zijn ingesproken.

 15. Spreekfouten worden altijd kosteloos verbeterd.

 

Contact opnemen

Als u vragen hebt over onze Algemene voorwaarden kunt u contact opnemen met ons:

 • Via email: info@renescharenborg.nl
×

Goedendag

Klik voor WhatsApp gesprek of mail naar info@renescharenborg.nl

× App me...